Πώς να φτιάξεις παγωτό καρπούζι με δύο υλικά!

Πώς να φτιάξεις παγωτό καρπούζι με δύο υλικά!

Έχεις καρπούζι και ζαχαρούχο γάλα; Έχεις παγωτό! Είσαι μόνο μερικά βήματα μακριά από την παγωμένη λιχουδιά. Στοίχημα ότι θα σε κάνει να ξεχάσεις τον καύσωνα;

Υλικά:
1 ζαχαρούχο γάλα
3-4 φέτες καρπούζι

Εκτέλεση:
Αφού κόψουμε το καρπούζι σε κύβους, το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες. Έπειτα, ρίχνουμε σε ένα μπολ το καρπούζι και το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε με μίξερ χειρός για 5 λεπτά. Μεταφέρουμε το παγωτό σε αεροστεγές δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη. Ξαναχτυπάμε 2-3 φορές ανά μία ώρα. Το αφήνουμε  για περίπου 2 ώρες. Έτοιμο!

Πηγή: athensvoice.gr