Το πιο γευστικό cheesecake με βάση μπισκότο Oreo που μπορείτε να φτιάξετε σπίτι σας! (vid)

Το πιο γευστικό cheesecake με βάση μπισκότο Oreo που μπορείτε να φτιάξετε σπίτι σας! (vid)

Ένα λαχταριστό cheesecake με βάση το αγαπημένο μας γεμιστό μπισκότο Oreo! Ένα απολαυστικό γλυκό που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας με λίγα υλικά και χωρίς πολύ κόπο, που θα ξετρελάνει ολόκληρη την οικογένεια ή την παρέα σας.

Υλικά:
36 μπισκότα Oreo
5 κ. σ. λιωμένο βούτυρο
800 γραμμάρια τυρί κρέμα
⅓ φλιτζανιού ζάχαρη
2 βανίλιες
1 φλιτζάνι γάλα, ζεστό
8 γραμμάρια ζελατίνη

Εκτέλεση:
Παίρνεται τα μπισκότα και τα χωρίζετε από την κρέμα σε 2 διαφορετικά μπολ.
Σε μία σακούλα για όλες τις χρήσεις βάζετε τα μπισκότα από το ένα μπολ και τα χτυπάτε πολύ καλά με έναν πλάστη μέχρι να γίνουν τρίμματα. Τα βγάζετε από τη σακούλα και τα ξαναρίχνετε στο μπολ, αφού ξεχωρίσετε λίγα σε ένα φλιτζάνι ,που θα χρειαστείτε για την επικάλυψη στο τέλος.
Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθεί.
Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμα αντικολλητική λυόμενη και το στρώνετε μέχρι να πάει σε όλη τη φόρμα. Η βάση του γλυκού είναι έτοιμη. Την αφήνετε στην άκρη
Σε μια μέτρια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, ανακατέψτε μαζί το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, την κρέμα από τα μπισκότα, και τις βανίλιες, μέχρι να μην υπάρχουν σβώλοι.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γάλα με την ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί και προσθέστε το σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα να αρχίσει να κάνει μικρές φούσκες. Κατεβάζετε από την φωτιά.
Ρίχνετε το μείγμα πάνω από την κρούστα μπισκότο, που έχετε βάλει στη φόρμα και με μια σπάτουλα ή ένα κουτάλι το απλώνετε.
Πασπαλίστε με τα τρίμματα μπισκότου που έχετε κρατήσει στο φλιτζάνι π.
Το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες και είναι έτοιμο!

Δείτε την εκτέλεση και σε video: