To «μαγικό» υλικό που βάζει ο Ακης Πετρετζίκης στη φασολάδα του για να χυλώνει!

To «μαγικό» υλικό που βάζει ο Ακης Πετρετζίκης στη φασολάδα του για να χυλώνει!

Η φασολάδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας και καθιερώθηκε ως το εθνικό μας φαγητό.

Ανάλογα με τα γούστα σας μπορείτε να την κάνετε άσπρη ή αλλιώς κοκκινιστή, αλλά σίγουρα δεν την έχετε μαγειρέψει όπως κάνει ο Ακης Πετρετζίκης.

Ο γνωστός σεφ σας δείχνει τον τρόπο να φτιάξετε την πιο νόστιμη φασολάδα που έχετε κάνει ποτέ, βάζοντας ένα υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας  και δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας ποιο είναι αυτό.

Ο Ακης Πετρετζίκης βάζει ένα κόκκινο μήλο στην φασολάδα του για να δέσει καλύτερα η σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα.  Όταν βάλετε όλα τα υλικά, προσθέστε και ένα ολόκληρο μήλο το οποίο θα αφαιρέσετε μόλις μαγειρευτεί το φαγητό.

Ναι, καλά διαβάσατε! To μήλο έχει πηκτίνη και αντί να βάλετε κορν φλάουρ και αλεύρι για να δέσει η φασολάδα σας, προτίμησε αυτό το φρούτο που θα βγάλει και την γλυκύτητα στο φαγητό σας.

Πηγή: bovary.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ