Υλικά 

Για το μείγμα μαγιάς

-85γρ. φρέσκια μαγιά

-100γρ. χλιαρό νερό

-1 κ.σ. ζάχαρη

-100γρ. αλεύρι “Κούλα” ή αλεύρι για τσουρέκια

Για τη ζύμη 

-320γρ. ζάχαρη

-300γρ. φυσικός χυμός πορτοκάλι

-150γρ. ηλιέλαιο

-ξύσμα από μισό πορτοκάλι

-1 φακελάκι μαχλέπι

-1 βανιλίνη

-830γρ. αλεύρι “Κούλα” ή αλεύρι για τσουρέκια

-το μείγμα μαγιάς

Για το άλειμμα 

-1 κ.γ. μέλι

-2 κ.γ. νερό

-σουσάμι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής:


Πηγή: womantoc.gr