Απλώνετε το ¼ από τη μαρέγκα πάνω στον κύκλο και κατόπιν βάζετε γύρω γύρω στο μαρεγκένιο δίσκο κουταλιές μεγάλες από την υπόλοιπη μαρέγκα ώστε να δημιουργηθεί μια θήκη. Πασπαλίζετε με τα φουντούκια ή τα αμύγδαλα και ψήνετε στους 130° C για 1 ώρα και 15’ – 1 ώρα και 30’.

Αφήνετε τη μαρέγκα να κρυώσει. Χτυπάτε το γιαούρτι με τη κρέμα γάλακτος και την άχνη μέχρι να γίνουν ένα μείγμα πηχτό. Γεμίζετε τη μαρέγκα με την κρέμα και γαρνίρετε με τις φρέσκες φράουλες.

Συμβουλή Εξοικονομήστε χρόνο και απλοποιήστε τη διαδικασία, αγοράζοντας μια έτοιμη βάση μαρέγκας.

Πηγή: newpost.gr