Μυρτώ Αλικάκη: Αυτή είναι η συνταγή της λαχταριστής κιμαδόπιτας που ετοίμασε!

Μυρτώ Αλικάκη: Αυτή είναι η συνταγή της λαχταριστής κιμαδόπιτας που ετοίμασε!

Είναι γνωστό το ταλέντο της Μυρτώς Αλικάκη στην μαγειρική. Η ταλαντούχα ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης που βλέπουμε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Το Τατουάζ, περνά πολλές στα γυρίσματα του σήριαλ και μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

Μπορεί να αγαπά την δουλειά της, αλλά πάντα προτεραιότητα για εκείνη έχουν οι δύο γιοί της, Δημήτρης και Γιώργος, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό ηθοποιό, Πέτρο Λαγούτη.

Η γνωστή ηθοποιός αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά της και συχνά τους ετοιμάζει νόστιμα φαγητά. Όπως το απόγευμα της Τρίτης που έφτιαξε μια λαχταριστή κιμαδόπιτα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη συνταγή. Συγκεκριμένα η Μυρτώ Αλικάκη μας έδειξε το φαγητό που ετοίμασε και έγραψε: “Η καλύτερη κιμαδόπιτα που έχω κάνει! Τσιγαρίζετε δυο μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα και μια κόκκινη πιπερια, προσθέτετε μισό κιλό κιμά και τον αφήνετε να ψηθεί. Προσθέστε μισό ποτήρι χυμό ντομάτας ζάχαρη, αλατοπίπερο και μυρωδικά. Σε ένα ταψί απλώνετε τα μισά φύλλα από ένα πακέτο φύλλο κρούστας λαδώνοντας πάντα το καθένα. Ρίξτε τον κιμά και τυριά μοτσαρέλα και τσένταρ!!!!! Σκεπάστε με τα υπόλοιπα φύλλα και χαράξετε τα κομμάτια! ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να ροδίσει! #morning #inspiration #cooking #mother #pie #meatpie #instachef”.

Πηγή: tlife.gr