Τι χρειαζόμαστε:

250 γρ. μαργαρίνη
1 1/2 κούπα ζάχαρη
4 αβγά
2 γιαουρτάκια στραγγιστά
500 γρ.φαρίνα
1/2 κούπα γάλα
1 βανίλια
1 σακουλάκι τρούφα

Πώς το κάνουμε:
Χτυπάω τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέτω ένα-ένα τα αβγά και ύστερα τα γιαουρτάκια.

Κατόπιν, ρίχνω σιγά-σιγά τη φαρίνα με τη βανίλια εναλλάξ με το γάλα και στο τέλος προσθέτω την τρούφα.

Βάζω σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.

Πηγή: xrysessyntages.gr