Υλικά

– 13 φύλλα ζελατίνης (21 γρ.)
– 500 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
– κάψουλα βανίλιας
– 350 γρ. γάλα συμπυκνωμένο ζαχαρούχο
– 400 ml γάλα εβαπορέ ελαφρύ 4%
– 700 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι
– 13 γρ.σκόνη ζελατίνης – 60 γρ. ζάχαρη

Σκεύος:

Φόρμα Ρυζιού – Ζελέ Πλαστική διάμετρος x Ύψος: 21 x 6 εκ

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή βήμα-βήμα:

Πηγή:womanlikeyou.grΝΟΣΤΙΜΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ