Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μπολ 2 αυγά και 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
Προσθέτουμε μέσα 3 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο και 1 βανίλια ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε ρίχνουμε 2 κουταλιές της σουπας αλεύρι φαρίνα και ανακατεύουμε συνεχίζουμε ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι φαρίνα και ανακατεύουμε συνεχίζουμε ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε.

Η ζύμη πηχτός χυλός.

Οπότε την τοποθετούμε στο κορνέ κάνουμε δισκάκια στην λαδόκολλα και τα ψήνουμε 10 λεπτά στους 200 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα.

Αν θέλουμε τα ενώνουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή και με μερέντα αλλά και σκέτα είναι το ίδιο υπέροχα !!!!
Η συνταγή βγάζει γύρω στα 30 μπισκοτάκια αν τα φτιάξετε μικρότερα βγαίνουν περισσότερα

Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Πηγή:xrysessyntages.gr