Ποιος δεν αγαπάει το γλάσο σοκολάτας; Μάλλον ουδείς.

Υλικά:

250 γρ κουβερτούρα 52% κακάο ψιλοκομμένη

200-220 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Βάζουμε σε ένα κατσαρολακι την κρέμα γάλακτος σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει βράση

2) Όταν έχει πάρει βράση η κρέμα γάλακτος την ρίχνουμε πάνω από την ψιλοκομμένη σοκολάτα και το αφήνουμε ένα λεπτό

3) Ανακατευουμε με ένα κουτάλι η με μια σπάτουλα από μέσα προς τα έξω μέχρι να ομογενοποιηθει όλο το γλάσο

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τη συνταγή: 

 

Πηγή: BakingWith JV, womantoc.gr

Φωτό: Dilyara Garifullina