Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα και μυρωδικά: Εύκολη συνταγή για αυτά που έμειναν!

Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα και μυρωδικά: Εύκολη συνταγή για αυτά που έμειναν!

Μία εύκολη και δροσερή συνταγή για να αξιοποιήσουμε τα βαμμένα αυγά.

Αν σου έμειναν βρασμένα, βαμμένα αυγά σου έχουμε μία  συνταγή που θα λατρέψεις.

Υλικά για 6 αυγά (αν έχεις περισσότερα κάνε την αντίστοιχη αναλογία):

6 αυγά, βραστά και σφιχτά
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι του γλυκού λευκό ξίδι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο άνηθο
πάπρικα ή πιπέρι φρέσκο

Εκτέλεση:
Κόβουμε τα αυγά κατά μήκος και βγάζουμε τους κρόκους.
Αφήνουμε τα ασπράδια στην άκρη.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε τους κρόκους και με ένα πιρούνι τους λιώνουμε, κάνοντάς τους πουρέ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά
Γεμίζουμε τα ασπράδια με το μείγμα που έχουμε φτιάξει και πασπαλίζουμε με πάπρικα ή πιπέρι.
Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα σερβίρουμε όταν θέλουμε.