Εύκολο μπισκοτογλυκό με κρέμα λεμονιού και ζελέ φράουλα από το Βασίλη Καλλίδη! (vid)

Εύκολο μπισκοτογλυκό με κρέμα λεμονιού και ζελέ φράουλα από το Βασίλη Καλλίδη! (vid)

Απλό, γρήγορο, ελαφρύ και πεντανόστιμο!

Ο Βασίλης Καλλίδης επέλεξε να φτιάξει ένα ωραίο γλυκό στην εκπομπή «Το πρωινό», ετοίμασε μπισκοτογλυκό με κρέμα λεμονιού και ζελέ φράουλα.

Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
2 φλ. Γάλα
2 κουπάκια τυρί κρέμα
1/2φλ. ζάχαρη
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κεσεδάκι φράουλες κομμένες
1 φακελάκι ζελέ φράουλα

Εκτέλεση:
Σε ένα μίξερ (μπορείτε και με απλό σύρμα) ρίχνετε το τυρί κρέμα, το ξύσμα από λεμόνι, το χυμό λεμόνι και τη ζάχαρη και χτυπάτε. Δεν χρειάζεται πάρα πολύ, δεν θα φουσκώσει.
Ρίχνεται το γάλα σε ένα μπολ, βουτάτε τα τα πτι-μπερ και τα στρώνετε στο ταψί. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία με δεύτερη στρώση (αν θέλετε να είναι πιο τραγανά τα μπισκότα τα βουτάτε δυο δυο).
Απλώνετε την κρέμα (πρέπει να είναι καλά απλωμένη και στις άκρες για να μην περάσει το ζελέ στο μπισκότο).
Απλώνουμε τις κομμένες φράουλες.
Διαλύουμε σε 200 ml καυτό νερό ένα φακελάκι ζελέ και προσθέτουμε άλλα 200 ml νερό ψυγείου. Όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου το ρίχνουμε πάνω από τις φράουλες και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες.