Συνταγή για στραπατσάδα (καγιανά) και ένα μυστικό που θα την «απογειώσει»!

Συνταγή για στραπατσάδα (καγιανά) και ένα μυστικό που θα την «απογειώσει»!

Ένα γρήγορο πιάτο που θυμίζει καλοκαίρι!

Υλικά:
4 ντομάτες ώριμες
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
1 κ.γ. ρίγανη
4 αβγά χτυπημένα ελαφρά
ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια, αν δεν θέλουμε να το νιώθουμε το τρίβουμε και αυτό.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και όταν ζεσταθεί, τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τις ντομάτες και τη ρίγανη και αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Όταν θα έχει «πιει» σχεδόν όλα τα υγρά προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με αλάτι και πιπέρι.

Υ.Γ. Το μυστικό βρίσκεται στον χρόνο που θα ρίξετε τα αυγά. Πρέπει πρώτα να έχουν πιει όλα τα υγρά και να τα προσθέσετε ελαφρώς χτυπημένα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ