Ρυζόγαλο φούρνου με παραλλαγές που το απογειώνουν!

Ρυζόγαλο φούρνου με παραλλαγές που το απογειώνουν!

Υλικά:
1 λίτρο γάλα
Μισό φλιτζάνι ρύζι καρολίνα
3 κουταλιές της σούπας κορν φλόυρ
1 βανίλια
Μισό φλιτζάνι ζάχαρη
κανέλα

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ διαλύουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια και το κορν φλάουρ με λίγο γάλα. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το ρύζι με μισό ποτήρι νερό μέχρι να χυλώσει και στην συνέχεια προσθέτουμε τα υλικά που έχουμε στο μπολ, ανακατεύοντας για να μην κολλήσει. Όταν αρχίσει να πήζει το βάζουμε σε πήλινα κεσεδάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε βάλει λίγο νερό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου, πασπαλίζουμε με κανέλα και είναι έτοιμο.

Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το σερβίρουμε με κανέλα, σε άλλες χώρες  το προτιμούν με :

Ξύσμα πορτοκαλιού, γλυκό βύσσινο ή μαρμελάδα, σταφίδες και μήλα, ρδόνερο και φιστίκια, σιρόπι καραμέλα ή γάλα καρύδας και σιρόπι από χουρμάδες.