Συνταγή για αφράτα μπέιγκελς με δύο υλικά και έτοιμα σε 15 λεπτά!

Συνταγή για αφράτα μπέιγκελς με δύο υλικά και έτοιμα σε 15 λεπτά!

Θα χρειαστείς μόνο αλεύρι και γιαούρτι!

Το μπέιγκελ είναι ένα αρτοσκεύασμα σε σχήμα κουλούρι, δηλαδή στρογγυλό ψωμάκι με τρύπα στη μέση.

Η γνωστή foodbloger Μαρία, ανέβασε στο προφίλ της στο instagram «MyFoodBlog» και την λατρέψαμε.

Υλικά:
– 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
– 200 γρ. Γιαούρτι
– αλάτι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Μόλις το μείγμα γίνει ένα ωραίο ζυμάρι, κόβουμε μικρά μέρη και πλάθουμε σε μικρά σχήματα κουλούρας. Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και βάζουμε τα μπέιγκελς.

Αν θέλουμε αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 200°C για 12-15 λεπτά στον αέρα.

Έτοιμα!

Υ.Γ. Αν θέλεις τα ετοιμάζεις για αλμυρό σνακ, κόβοντας τα στη μέση και τα γεμίζεις με ότι θέλεις, καθώς και για γλυκό, γεμίζοντάς με πραλίνα ή μαρμελάδα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ