Τηλεοπτική βόμβα: Aγοράζει το Epsilon ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί

Τηλεοπτική βόμβα: Aγοράζει το Epsilon ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί

Την ώρα που το «Ε» και ο Μένιος Φουρθιώτης ετοίμαζαν το Survival ως απάντηση στον ΣΚΑΪ και το Survivor, φαίνεται ότι οι εξελίξεις τους πρόλαβαν. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, μετά την τεράστια επιτυχία του Survivor, ετοιμάζει νέο μεγάλο χτύπημα στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Μπορεί να ξέραμε όλοι ότι στα πλάνα του ήταν η επέκταση της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, καθώς και άλλα δικά του πρότζεκτ θα προβληθούν απ’ το κανάλι του Φαλήρου τη νέα σεζόν, όμως τα σχέδια του δεν σταματούν εκεί…

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιλιτζαλί, επιθυμούσε και επιθυμεί την απόκτηση ενός τηλεοπτικού καναλιού, καθώς βλέπει ότι η ελληνική αγορά μπορεί να του αποφέρει εύκολο και γρήγορο κέρδος, ακόμα και σε περίοδο κρίσης.

Όσοι αμφιβάλλουν δεν έχουν παρά να δουν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τα κέρδη του από το Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός λοιπόν βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του «Ε», Φίλιππο Βρυώνη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του καναλιού. Ελάχιστοι περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη, η οποία φέρνει τα πάνω κάτω στο κανάλι του Περιστερίου, καθώς εφόσον ολοκληρωθεί η μεταβίβαση και ο Ιλιτζαλί αποκτήσει το κανάλι, οι αλλαγές θα είναι άμεσες και σαρωτικές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βρυώνης βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για να κλείσει το θέμα και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Όσο για τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ήταν αυτός που είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έως τώρα στο κανάλι, το ρεπορτάζ λέει ότι δεν γνώριζε για τις συζητήσεις με τον Τούρκο παραγωγό, τον οποίο ουκ ολίγες φορές είχε στηλιτεύει μέσα από την εκπομπή του, για το Survivor, αλλά και για την πρόθεσή του να μπει στην ελληνική αγορά.

Όπως και να ‘χει οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και οι αλλαγές πολλές…

Πηγή: menshouse.gr