Ο Χρανιώτης «δίνει» τον Χανταμπάκη για τη διαμάχη του με τον Ντάνο: Τι συνέβαινε μεταξύ τους;

Ο Χρανιώτης «δίνει» τον Χανταμπάκη για τη διαμάχη του με τον Ντάνο: Τι συνέβαινε μεταξύ τους;

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε σήμερα στο Survivor Πανόραμα για την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με το Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι δύο τους δεν σταμάτησαν μέσα στο παιχνίδι να έχουν έντονες καλές, αλλά και κακές στιγμές.

«Είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και εμένα με γοητεύουν οι δύσκολοι άνθρωποι. Έχει θυμό μέσα του, είναι πάρα πολύ παρορμητικός, δεν διστάζει να σου πει αυτό που πιστεύει… Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να μαλώσεις με αυτό το άτομο», εξήγησε ο ηθοποιός.

Η Ελεονώρα Μελέτη, επεσήμανε: «Και άλλοι που τσακώθηκαν με το Ντάνο δεν τους βγήκε σε καλό…»

«Στην περίοδο που τσακώθηκαν όλοι όσοι είπες, δεν υπήρχε ανταλλαγή ενδιαφέροντος. Εγώ με το Ντάνο πάντα αισθανόμουν ότι με νοιάζεται, οπότε θα καθόμουν να μαλώσω. Απαιτώ από τους ανθρώπους που με σέβονται να με ακούνε», επεσήμανε ο καλεσμένος του Survivor Πανόραμα.

Στη συνέχεια όμως εκτυλίχθηκε ανάμεσά τους ένας διάλογος, στον οποίο υπήρξαν στιγμές που εκθέτουν το Στέλιο Χανταμπάκη.

Ε.Μ. «Γιατί τσακωθήκαν με το Ντάνο. Ποτέ δεν καταλάβαμε 100% τι είχε γίνει»

Γ.Χ. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος όταν αισθανθεί απειλή γιατί εγώ δεν λειτουργώ έτσι»

Ε.Μ. «Ακόμη και γυναίκες το έβλεπαν έτσι;»

Γ.Χ. «Μπορεί να επηρεάστηκαν από κάποιους άντρες… Σε αυτό το παιχνίδι άσε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι να εξελιχθούν και άσε οι δυνατοί παίκτες να φανούν ποιοι είναι. Αν μπεις σε διαδικασία να σκεφτείς ότι απειλείσαι από παίκτη τότε πρέπει να κάνεις κάτι…»

Ε.Μ. «Θεωρείς ότι υπήρχε κάποιος που έβλεπε τόσο ανταγωνιστικά ως απειλή το Ντάνο;»

Γ.Χ. «Εξ αρχής ήταν καθαρές οι προθέσεις τους… τα δύο παιδιά που είχαν ξεκάθαρο στόχο να βγουν πρώτοι, ήταν ο Στέλιος και ο Ντάνος. Δεν το έκρυψε κανένας ποτέ.»

Ε.Μ. «Ο Στέλιος είχε πει ότι δεν τον ενδιέφερε αν θα έμενε ένα μήνα μόνο.»

Γ.Χ. «Δεν έχω αυτή την αίσθηση. Υπήρχε ανάμεσά τους υγιής ανταγωνισμός. Φαινόντουσαν δύο παίκτες ότι θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Ότι θέλουν να βγουν πρώτοι. »

Πηγή: peoplegreece.com