Η επιστροφή της χρονιάς! Ο Νίκος Καρβέλας ξανά στο Star Academy (Vid)

Η επιστροφή της χρονιάς! Ο Νίκος Καρβέλας ξανά στο Star Academy (Vid)

Ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου. Αν εξακολουθείτε να έχετε την παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό, σκεφτείτε το πιο απλό πράγμα του χώρου (έχει να κάνει με μια επιστροφή που δεν θα φανταζόσασταν ΠΟΤΕ).

Αν μέχρι χθες σας έλεγε κάποιος ότι ο Νίκος Καρβέλας (ναι, ο γνωστός Νίκος Καρβέλας) μετά απ’ όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνον και τον Μένιο Φουρθιώτη, θα επέστρεφε στο Star Academy τι θα λέγατε;

Α: Ότι αυτός που σας το είπε είναι τρελός

Β: Ότι αυτός που σας το είπε είναι πολύ τρελός

Γ: Ότι αυτός που σας το είπε είναι για δέσιμο

Και όμως αγαπητοί αναγνώστες είναι αλήθεια. Όπως αναφέρει το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη Φουρθιώτης και Καρβέλας όχι μόνο κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά θα βρεθούν και στη σκηνή του Star Academy μαζί το επόμενο Σάββατο, στον μεγάλο τελικό του Show.

Ο Νίκος Καρβέλας επιστρέψει για να παρουσιάσει ένα χορταστικό 20λεπτο στη σκηνή του Star Academy μαζί με την Άννα Βίσση με παλιές και νέες τους επιτυχίες.

Μπορεί να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως είναι πραγματικότητα και είναι σίγουρο η συγκεκριμένη συνάντηση θα ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης του Star Academy στα ύψη. Ακόμα και όσοι δεν το έχουν παρακολουθήσει ούτε μια φορά, από περιέργεια και μόνο για να δουν την αντίδραση των δυο ανδρών όταν βρεθούν ξανά τετ α τετ, θα συντονιστούν στη συχνότητα του «Ε».

Γιατί όπως και να το κάνεις, όταν στην τελευταία τους συνάντηση έχει γίνει αυτό, δεν μπορεί να μη μπεις στον πειρασμό να δεις τη συνέχεια.

Πηγή: menshouse.gr