Το απαράδεκτο φάουλ της Εύης Βατίδου στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπή στο Εpsilon

Το απαράδεκτο φάουλ της Εύης Βατίδου στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπή στο Εpsilon

Το πάνελ της προσπάθησε να την μαζέψει αλλά η γκάφα είχε ήδη εκτοξευθεί.

Ναι, είναι Αύγουστος και τα κανάλια αναγκαστικά προσπαθούν να βγάλουν πρόγραμμα με όσους παρουσιαστές έχουν μείνει στην Αθήνα ή με όσους ήθελαν απελπιστικά πολύ να κάνουν τηλεόραση που ήταν διατεθειμμένοι να μείνουν στην Αθήνα θυσιάζοντας τις διακοπές τους προκειμένου να το καταφέρουν.

Ανάμεσα τους και η Εύη Βατίδου που έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να αποκτήσει την δική της εκπομπή στην τηλεόραση (μετά από μακροχρόνια απουσία) κα φαίνεται πως τελικά τα κατάφερε μέσα από το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Ε και την εκπομπή “Summer Style”.

Στην πρεμιέρα που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το πάνελ της εκπομπής σχολίασε μεταξύ άλλων και την εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης μοντέλου Winnie Hallow στη χώρα μας, μαζί με τον σύντροφο της, με την παρουσιάστρια να εκφράζει δημοσίως το σοκ της για την στιγμή που την είδε από κοντά στη Μύκονο, αλλά και τα λόγια που χρησιμοποίησε προκειμένου να την δείξει στην μικρή της κόρη.

Η Εύη Βατίδου συγκεκριμένα είπε «Κοίτα, αυτή η κοπέλα είναι σαν αγελάδα». Για όσους δεν το ξέρουν να πούμε ότι η Winnie Hallow είναι το μοντέλο που εμφάνισε λεύκη στα 4 της χρόνια (κάτι που η Εύη Βατίδου αμφισβητεί σθεναρά) και κατέκτησε παρά την ιδιαιτερότητα στο δέρμα της τις διεθνείς πασαρέλες όντας σήμερα ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της παγκόσμις showbiz.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το bullying που έχει δεχθεί στο σχολείο όπου μάλιστα συνήθιζαν να τη αποκαλούν «αγελάδα». Στη συνέχεια της συζήτησης το πάνελ προσπάθησε κάπως να μαζέψει την παρουσιάστρια η οποία μάταια επιχείρησε να διορθώσει τη γκάφα που είχε μόλις εκστομίσει.

Πηγή: womantoc.gr