Έξαλλες με τον Φουρθιώτη η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη: «Να τσακιστεί να κατεβάσει το τρέιλερ»

Έξαλλες με τον Φουρθιώτη η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη: «Να τσακιστεί να κατεβάσει το τρέιλερ»

Οργισμένες με τον Μένιο Φουρθιώτη, που χρησιμοποίησε σκηνές τους από την σειρά Δύο Ξένοι στο τρέιλερ της εκπομπής του για τη νέα σεζόν, εμφανίζονται η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε προ ημερών για το Αποκαλυπτικά, σε δύο καρέ εμφανίζονται οι δύο ηθοποιοί να λένε ατάκες από την επιτυχημένη σειρά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καραλή στο labelnews, η εκπομπή δεν ζήτησε την απαιτούμενη άδεια, κάτι που τις έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δημοσιογράφος με τις δύο ηθοποιούς, οι ίδιες δήλωσαν άγνοια για την παρουσία τους στο τρέιλερ. «Να τσακιστεί ο Φουρθιώτης να κατεβάσει το τρέιλερ τώρα! Αν δεν το κάνει θα του κάνω μήνυση και του ίδιου και του Espilon! Aπαγορεύω να φαίνομαι στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα. Δεν με ρώτησαν ποτέ!», φέρεται να είπε η Ντίνα Κώνστα, ενώ η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε «χρησιμοποίησαν το πρόσωπό μου, χωρίς την άδειά μου. Απαιτώ να κατέβει το βίντεο, αλλιώς θα κινηθώ νομικά!».

Σύμφωνα με την νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα, το κανάλι και η εκπομπή όφειλαν να έχουν έγγραφη άδεια των δύο ηθοποιών, ενώ, σε περίπτωση δικαστικής «μάχης», μπορούν να αξιώσουν διόλου ευκαταφρόνητες αποζημιώσεις.

Πηγή: peoplegreece.com