NOMADS: Δεν πάει το μυαλό σας ποια ηθοποιός ετοιμάζει βαλίτσες για Φιλιππίνες

NOMADS: Δεν πάει το μυαλό σας ποια ηθοποιός ετοιμάζει βαλίτσες για Φιλιππίνες

Τριάντα άτομα έχουν επιλεγεί από τις χιλιάδες συμμετοχές που δήλωσαν ενδιαφέρουν για να ζήσουν την εμπειρία των Νομάδων.

Όπως πρώτοι αποκαλύψαμε, στο Palawan, το μαγευτικό νησί των Φιλιππίνων, θα ταξιδέψουν 21 άτομα. Τρεις ομάδες, από 7 άτομα η κάθε ομάδα. Οι διάσημοι, οι αθλητές και οι πολίτες. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των Μιχάλη Ζαμπίδη, Γιώργο Μαυρίδη, Διονύση Αλέρτα ενώ πολύ κοντά στη συμφωνία βρίσκονται η Μαντώ Γαστεράτου και η Αποστολία Ζώη. Μεγάλο στοίχημα του σταθμού είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία, παρά τις τηλεοπτικές απαιτήσεις που έχει μετά το τέλος του NOMADS, φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Δυο άλλες κυρίες από το χώρο του αθλητισμού οι οποίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, είναι η Όλγα Πηλιάκη, σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη και πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική και η Βασιλική Μηλλούση, πρωταθλήτρια της ενόργανης και πρώην σύντροφος του χρυσού Ολυμπιανίκη, Λευτέρη Πετρούνια. Οι δυο αθλήτριες, σύμφωνα με πληροφορίες, αν περάσουν στην τελική ομάδα, δε θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Η μια αθλήτρια θα βρίσκεται στην ομάδα των αθλητών ενώ η άλλη θα είναι με την ομάδα των διασήμων.

Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, ένα ακόμα πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στους 30 και αναμένει το τελικό «ναι» για την συμμετοχή του στο NOMADS είναι η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιλογή των 21 ατόμων θα γίνει λίγες ημέρες πριν εκείνοι φύγουν για τις Φιλιππίνες (την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου) ώστε να μην μπορεί να διαρρεύσει η τελική σύνθεση των ομάδων.

Πηγή: peoplegreece.com