Αλλάζει μέρα και ώρα η Μουρμούρα: Δείτε πότε θα την βλέπουμε από τη νέα σεζόν

Αλλάζει μέρα και ώρα η Μουρμούρα: Δείτε πότε θα την βλέπουμε από τη νέα σεζόν

Οι αλλαγές στην αγαπημένη σειρά συνεχίζονται…

Μετά τις ανακατατάξεις στα ζευγάρια της «Μουρμούρας» ακόμα μία αλλαγή έρχεται να βγάλει τους φανατικούς της επιτυχημένης σειράς εκτός προγράμματος.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ALPHA, το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» αλλάζει ημέρες προβολής αφού τη θέση του παίρνει η νέα σειρά σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ». Πρόκειται για μια παραγωγή που σκοπό έχει να ενισχύσει πολύ τη βραδινή ζώνη του σταθμού και η οποία έχει προγραμματιστεί να προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 9:00 το βράδυ.

Δευτέρα και Τρίτη θα απολαμβάνουμε διπλό επεισόδιο, ενώ κάθε Τετάρτη θα παίζει μόνο ένα, καθώς στις 10:00 θα προβάλλεται η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο».

Κάπως έτσι, οι μοναδικές ημέρες που μένουν για τη «Μουρμούρα» είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή. Τις ίδιες μέρες θα προβάλλεται και η σειρά «Το σόι σου». Το ένα σίριαλ θα ξεκινά στις 21:00 και το άλλο στις 22.00, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιο από τα δύο θα προβάλλεται πρώτο.

Όσον αφορά στα νέα ζευγάρια της «Μουρμούρας» και πιο συγκεκριμένα στο τέταρτο και τελευταίο, ο ALPHA κυριολεκτικά παίζει τα ρέστα του, επιλέγοντας για τον ρόλο του 20 plus αγοριού, ένα πρόσωπο εξαιρετικά ταλαντούχο και δημοφιλές, ειδικά στο γυναικείο κοινό.

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον Σταύρο Σβήγκο, ο οποίος επίσης συμμετείχε πέρυσι στον Αστέρα Ραχούλας. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει «κλειδώσει» Η παρτενέρ του αναζητείται ακόμη…

Πηγή: dailymedia.gr