«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Επιστρέφει με αφιέρωμα στον μεγαλύτερο τραγουδιστή της Ελλάδας! Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ;

 «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Επιστρέφει με αφιέρωμα στον μεγαλύτερο τραγουδιστή της Ελλάδας! Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ;

Μετά το επεισοδιακό καλοκαίρι του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ALPHA, πλέον όλα δείχνουν πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής κατάφερε τελικά να «κλείσει» το πολυπόθητο deal με το κανάλι του Φαλήρου και η πρεμιέρα της εκπομπής βρίσκεται προ των πυλών.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες ως προς τη νέα αλλαγή που «μαγειρεύτηκε» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, μας χαροποιούν ιδιαίτερα. Μια αλλαγή που δεν αφορά ούτε στην ημέρα ούτε στην ώρα προβολής των εκπομπών του Σπύρου μα… στην ημερομηνία της πρεμιέρας!

Έτσι, σύμφωνα με το tvnea ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να δούμε τον Σπύρο να μας καλησπερίζει μέσα από τη νέα του τηλεοπτική στέγη στις 14 Οκτωβρίου, τελικά η πρεμιέρα ορίστηκε για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου! Η ώρα παραμένει η ίδια, αφού και φέτος ο Σπύρος και οι καλεσμένοι του θα ξεκινούν τους χορούς και τα τραγούδια στις 21:00.

Όσο για το σκηνικό; Πρόθεση και του Παπαδόπουλου και των ιθυνόντων ήταν η ριζική ανανέωση. Έτσι, πιθανότατα φέτος θα δούμε κάτι πολύ πολύ διαφορετικό σχετικά με όσα είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια…

H πρώτη εκπομπή που θα αποτελέσει αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο έχει ήδη γυριστεί,  με την Πέγκυ Ζήνα, τον Δημήτρη Μπάση και τη Μελίνα Ασλανίδου να είναι από τους βασικούς ερμηνευτές της βραδιάς.

Πηγή: dailymedia.gr