Μαλλιά κουβάρια παρουσιαστές μεγάλου καναλιού, μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα!

Μαλλιά κουβάρια παρουσιαστές μεγάλου καναλιού, μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα!

Έφτασαν μέχρι τον Διευθύνοντα Σύμβουλο! Δεν ξαναβγήκε στην εκπομπή η γνωστή δημοσιογράφος, νέες παρουσίες στο πλευρό του παρουσιαστή.

Η νέα εκπομπή του παρουσιαστή βγήκε στον αέρα μεγάλου καναλιού πριν από δυο εβδομάδες. Ανάμεσα στους συνεργάτες του στο πλατό ήταν και μία δημοσιογράφος, της οποίας το όνομα γέμισε τις τελευταίες εβδομάδες τις lifestyle στήλες στα έντυπα αλλά και στον ηλεκτρονικό Τύπο, λόγω των εξελίξεων στην προσωπική της ζωή.

Μία εβδομάδα αργότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, οι δυο τους έφτασαν μέχρι τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού.

Αφορμή: μια διακοπή που έκανε ο παρουσιαστής για να περάσει σε break, την ώρα που η δημοσιογράφος θέλησε να απευθύνει μία ερώτηση στον καλεσμένο.

Αιτία: η πολύ γνωστή δημοσιογράφος δεν είχε τον χώρο και τον χρόνο που επιθυμούσε μέσα στην εκπομπή, καθώς ο πασίγνωστος παρουσιαστής δεν της άφησε και πολλά περιθώρια.

Αποτέλεσμα: δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα, δύο νέες παρουσίες -συνεργάτιδες της εκπομπής- πήραν τη θέση της δημοσιογράφου, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να μην ξαναβγεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: «δεν είμαι γλάστρα».

Πηγή: zappit.gr