«Δυο Ξένοι»: Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια από τα γυρίσματα της σειράς

«Δυο Ξένοι»: Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια από τα γυρίσματα της σειράς

Υπήρξε μια από τις πιο ιστορικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για τους «Δυο Ξένους» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Απόστολου που προβλήθηκε από το Mega.

Η σειρά που έκανε θραύση και κάνει ακόμη, μέσω των επαναλήψεων λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Ο έρωτας της Μαρίνας Κουντουράτου με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Μαρκορά καθήλωσε για δύο σεζόν.

Όπως αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια δεν ήταν λίγα και τα ξεκαρδιστικά σκηνικά μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Η ηθοποιός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ 90,6 και το Λάζο Μαντίκο για την δημοφιλή σειρά. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την Ντίνα Κώνστα που ενσάρκωσε την Ντένη Μαρκορά.

«Την αγαπώ πάρα πολύ τη Ντίνα Κώνστα, πολύ κυρία, πάρα πολύ ντόμπρα. Δεν έχει την τρέλα της Μαρκορά από τον ρόλο «Δύο ξένοι» και σίγουρα δεν λέει τις κακίες της. Δεν έκανε καθόλου αστεία την ώρα του γυρίσματος, πολύ επαγγελματίας. Εμένα μια φορά με είχε πιάσει νευρικό την ώρα των γυρισμάτων λόγω υπερκόπωσης και ήταν όρθια με τα τακούνια και μου λέει “να σου πω θες να με πεθάνεις, τι θα γίνει;” Δεν άντεχε άλλο. Δεν μπορούσε, την διέλυσα πραγματικά», ομολόγησε η Εβελίνα Παπούλια.

Πηγή: dailymedia.gr