Όνομα – έκπληξη στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη!

Όνομα – έκπληξη στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη!

Αρκετά ανανεωμένη θα είναι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τη φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια αλλάζει concept ενώ και η διάρκεια της εκπομπής της θα είναι μειωμένη κατά μία ώρα.

Στο πλαίσιο των αλλαγών έχει ήδη αποχωρήσει η πλειοψηφία των μέχρι πρότινος συνεργατών της. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας που ήταν για πολλά χρόνια στο πλευρό της ωραίας Ελένης της ελληνικής τηλεόρασης αποχαιρέτησε όπως και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Οι μοναδικοί που φαίνεται να διασώζονται είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Τάσος Τεργιάκης αλλά και ο πολύ καλός φίλος της παρουσιάστριας Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Η Ελένη βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση προσώπων ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί και η ενότητα της μαγειρικής.

Ο περσινός μάγειρας Γιώργος Τσούλης αποχώρησε και η εκπομπή έκανε casting για τον επόμενο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην εκπομπή όμως θα έχουμε και προσθήκες. Στην ομάδα έχει προστεθεί ο ραδιοφωνικός παραγωγός και σύντροφος της Τζένης Μελιτά, Σπύρος Μαργαρίτης. Έκπληξη όμως είχαμε όσον αφορά το όνομα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Όνομα – έκπληξη στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη!

Η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του περιοδικού Down town βρισκόταν στις εκπομπές «Joy» και «Join Us» που προβάλλονταν από τον ΣΚΑΪ έχοντας την ενότητα των συνεντεύξεων. Αυτός θα είναι και ο ρόλος της στην ανανεωμένη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Άλλωστε είναι ένα κομμάτι που γνωρίζει πολύ καλά.

Πηγή: dailymedia.gr