«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι στο 1ο επεισόδιο;

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι στο 1ο επεισόδιο;

Ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ του Οκτώβρη, τότε στο… μακρινό 2013, όταν μπήκε στα σπίτια μας δειλά – δειλά. Αγαπήθηκε απ’ την πρώτη στιγμή! Τα άλλαξε όλα! Έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας κι από τότε, μας συντροφεύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Mουρμούρα», επιστρέφει ανανεωμένη και αλλάζει το ραντεβού της. Aυτή τη σεζόν έρχεται στις οθόνες μας κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:50.

Δύο ζευγάρια, που ήδη γνωρίζουμε καλά και αγαπάμε. Φέτος θα τα γνωρίσουμε καλύτερα!

Είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών, καθώς ο Μηνάς αναλαμβάνει πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας! Εντάξει, μπορεί να μην είναι η αγαπημένη του ΑΕΚ, είναι όμως η ομάδα του χωριού του, που την έστησε με αγάπη και πείσμα, κόντρα σε όλα τα εμπόδια. Αλλά και η Βούλα έχει μεγάλα σχέδια για φέτος! Ήρθε ο καιρός να τελειώσει το Λύκειο, καθώς δεν πρόλαβε να πάρει το απολυτήριο, γιατί κλέφτηκε με τον Μηνά! Αυτή τη χρονιά θα εκπληρώσει το όνειρο της και θα γυρίσει στα θρανία…

Κι επειδή φέτος η μόδα προστάζει μιλιτέρ, Μαρίνα και Ηλίας θα… ντυθούν στο χακί. Η Μαρίνα, δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο καλομαθημένος της γιος, Αλέξανδρος, πρέπει να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα και θα επιστρατεύσει τον Ηλία για να περάσουν μαζί αυτή τη θητεία που αναμένεται δύσκολη!

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί! Δύο καινούργια ζευγάρια έρχονται για να μοιραστούν μαζί μας την καθημερινότητά τους.

Ο Μπάμπης και η Ξένια! Αυτός είναι Ποντιακής καταγωγής και έχει τρία ακλόνητα πιστεύω:

«Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία αφού», «Μάνα είναι μόνο μία» και «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει». Αυτή είναι οργανωτική, μεγαλωμένη στη Γερμανία, από γονείς μετανάστες, που έχουν ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά εστιατόρια στο Αμβούργο.

Και τους δύο τούς βασανίζει η έφηβη κόρη τους, Σοφία, με την τρελή εφηβεία της.

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι στο 1ο επεισόδιο;

Μαζί μας και ο Άγγελος με την Βέλη! Είναι ζευγάρι τον τελευταίο ένα χρόνο!

Αποφασίζουν να μετακομίσουν από την Ισπανία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Είναι διαφορετικοί σαν χαρακτήρες, αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στα ζόρια της ενηλικίωσης και την ανεμελιά των εικοσιπεντάρηδων.

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι στο 1ο επεισόδιο;

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στο πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν, το φθινόπωρο βρίσκει τον Ηλία μαζεύει τα πράγματά του απ’ το σπίτι, μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι. Χωρίζουν πράγματι ο Ηλίας και η Μαρίνα; Στην πραγματικότητα, ο Ηλίας έχει όντως χάσει το άλλο του μισό. Μα δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται…

Το φθινόπωρο έφερε μεγάλες αλλαγές στην αγροικία και στη ζωή του Μηνά και της Βούλας.

Πηγή: dailymedia.gr