H Πάολα για την κόντρα της με το MAD: «Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά τους φέρθηκε όπως τους άξιζε»

H Πάολα για την κόντρα της με το MAD: «Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά τους φέρθηκε όπως τους άξιζε»

Αφοπλιστική ειλικρινείς για ακόμα μία φορά η Πάολα!

Για τη μεγάλη της κόντρα με το MAD μίλησε η Πάολα στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για χάρη της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους για τους οποίους η εμφάνισή της δεν προβλήθηκε από τον ALPHA.

Παρότι η Πάολα έδωσε το «παρών» στα Βραβεία και μάλιστα εμφανίστηκε on stage δύο φορές ερμηνεύοντας, στην τηλεοπτική μετάδοση ήταν… άφαντη.

Όλες της οι φωτογραφίες από τη βραδιά αφαιρέθηκαν από τα social media του MAD, ενώ οι εμφανίσεις της δεν ανέβηκαν ούτε το YouTube όπως συνέβη στην περίπτωση των υπολοίπων καλλιτεχνών.

Πολλά ακούστηκαν για τη ρήξη της με το κανάλι, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια κανένας δημοσιογράφος πέρα από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη δεν είπε την αλήθεια. Ποια ήταν αυτή;

Ότι η Πάολα εκτός από το βραβείο της καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας στην κατηγορία «Best Female Adult», είχε ενημερωθεί πως θα κέρδιζε ακόμα ένα βραβείο, το οποίο, όμως, τελικά το κανάλι φάνηκε να είχε υποσχεθεί και αλλού!

«Παίζει ένα trailer, διαφημίζει ποιοι θα είναι. Παίρνω τον Φώτη και του λέω »Να ξέρεις πως δεν θα παίξω». Μου λέει »Τι είναι αυτά που λες;». Δεν με είδα.  Στεναχώρησαν τους δικούς μου αυτοί. Στεναχωρήθηκα όχι γιατί δεν είχα προβολή, αλλά γιατί μου ξηγήθηκαν έτσι. Κάποιος άνθρωπος για πρώτη φορά τους φέρθηκες όπως τους άξιζε.

Γι αυτό δεν με είδατε στην τηλεόραση. Πριν εμφανιστώ έγιναν όλα αυτά. Γιατί εγώ ήξερα ότι θα πάρω το βραβείο αυτό. Για να ξέρουν και οι άνθρωποι! Και ναι, είχα σκαλέτα», σχολίασε μεταξύ άλλον η πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής Πάολα.

Πηγή: dailymedia.gr