Το παρατράβηξε η Καινούργιου: Δεν φαντάζεσαι τι είπε (αυτή τη φορά) για την Ηλιάκη!

Το παρατράβηξε η Καινούργιου: Δεν φαντάζεσαι τι είπε (αυτή τη φορά) για την Ηλιάκη!

Όταν πριν από μερικές μέρες είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να λύνει στον αέρα τις διαφορές που είχε με την Κατερίνα Στικούδη θα έπρεπε να το περιμένουμε ότι θα ανακάλυπτε μία καινούργια κόντρα για να ασχοληθούμε μαζί της! Και επειδή προφανώς δεν προλάβαινε να τσακωθεί με καμία καινούργια, αποφάσισε να ρίξει λάδι στη φωτιά στην προαιώνια κόντρα της με τη Μαρία Ηλιάκη!

Την Παρασκευή το πρωί, λοιπόν, που συζητούσαν στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τη συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Κατερίνα είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι δεν θα μπορούσε να δουλέψει ξανά με τη Μαρία Ηλιάκη γιατί οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί πια!

«Όταν ο άλλος σου κάνει τη δουλειά και σου ταιριάζει, τελείωσε! Εκτός αν έχει γίνει κάτι πολύ χοντρό ή είναι πισωγύρισμα! Εγώ ας πούμε στο «Ξαναδέστε τους» δεν θα γύριζα! Με την Ηλιάκη οι ρόλοι έχουν ανατραπεί πια! Εγώ δεν μπορώ να συνεργαστώ με την Ηλιάκη! Κατάλαβες; Εκεί όμως δεν έχουν ανατραπεί οι ρόλοι, ο Γιώργος είναι παρουσιαστής και ο Ουγγαρέζος πάει στην εκπομπή του!», είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκείνη πια είναι η κεντρική παρουσιάστρια και από ότι καταλάβαμε η Ηλιάκη η… πανελίστρια!

Πηγή: marymary.gr