Αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη: «Βοηθούσε ανθρώπους που δεν το ήξεραν ούτε οι οικογένειές τους»

Αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη: «Βοηθούσε ανθρώπους που δεν το ήξεραν ούτε οι οικογένειές τους»

Τι αποκαλύπτει ο Τάκης Ζαχαράτος για την καλή του φίλη, Ζωή Λάσκαρη;

Στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά έδωσε το «παρών» ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος δεν παρέλειψε –μεταξύ άλλων- να μιλήσει και για την πολύ καλή του φίλη, Ζωή Λάσκαρη.

Ο γνωστός μίμος, φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στη Ζωή, τονίζοντας το πόσο μεγάλη είναι η απώλεια και αποκαλύπτοντας παράλληλα στοιχεία για την ίδια που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

«Αυτή η γυναίκα που είχα την τιμή να είναι φίλη μου, αυτός ο εκρηκτικός άνθρωπος, δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε αυτό το πλάσμα. Η Ζωή έπιανε πολύ χώρο, η απουσία είναι τεράστια. Ένας άνθρωπος που είχε πολλή ενέργεια, λείπει πολύ. Έμπαινε κάπου και γινόταν χαμός. Σπουδαία γυναίκα, υπέροχη. Ανήκει σε μια γενιά Ελλήνων που είχε λεβεντιά. Και οι γυναίκες ακόμα ήταν αντράκια», σχολίασε ο Τάκης, ενώ συνέχισε κάνοντας λόγο για τη γενναιοδωρία και το μεγαλείο της ψυχής της:

«Η γενναιοδωρία της; Βοηθούσε ανθρώπους χωρίς να το ξέρει ούτε η οικογένειά τους. Δεν υπήρχε αυτό το πλάσμα… Έζησε μια ζωή υπέροχη, αγαπήθηκε, έφυγε μεσ’ την αγάπη και με το κεφάλι ψηλά, όπως έπρεπε και όπως της άξιζε, λεβέντισσα… Το κορίτσι μου, να είναι καλά…».

Τι άλλα ειπώθηκαν; Αναλυτικά, στο βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή: dailymedia.gr