Νέα αποχώρηση- έκπληξη από τον ΣΚΑΪ!

Νέα αποχώρηση- έκπληξη από τον ΣΚΑΪ!

Άλλο ένα θύμα του κύματος απολύσεων στον όμιλο Αλαφούζου. Αυτή την φορά αποχωρεί  έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ μετά από 11 συναπτά έτη.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο λόγος για τον Δημήτρης Καραστεφανής ο οποίος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
«Λένε πως όταν κλείνει ένας κύκλος κάποιος άλλος ανοίγει ….όχι δεν πιστεύω πως ισχύει ,τουλάχιστον για μένα αυτή η άποψη …πιστεύω πως δεν κλείνει ο κύκλος ,παρά μόνο διευρύνεται….Κάπως έτσι λοιπόν νιώθω μετά από 11 ολόκληρα χρόνια στον ΣΚΑΙ ..Θεωρώ πως όσο αθόρυβα άνοιξα την πόρτα του ΣΚΑΙ τον Γενάρη του 2007 ,έτσι αθύρυβα θα την κλείσω …Πήρα πολλά ,όμως έδωσα κι εγώ ,πολλές φορές ακόμα και τον ίδιο μου τον εαυτό …Εμαθα περισσότερα από όσα γνώριζα ,περνώντας αυτό το κατώφλι…..Εβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην τεράστια τότε προσπάθεια ,για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση ,κάτι που συμβαίνει μέχρι τώρα …και ναι ,το χαιρόμουν πραγματικά πολύ …. Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω έναν προς έναν ,για αυτά τα 11 και κάτι παραπάνω χρόνια στον ΣΚΑΙ …..Καλή συνέχεια σε όλους μας».