Άγρια επίθεση κατά του Βασάλου: «Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στην Ντορέττα»; (Vid)

Άγρια επίθεση κατά του Βασάλου: «Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στην Ντορέττα»; (Vid)

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου επιμένει στην άποψη της, την οποία έκανε γνωστή με ανάρτηση της στο Facebook πριν λίγο καιρό, όσον αφορά στην τηλεοπτική παρουσία του πρώην συντρόφου της Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή «ΕΔΩ» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ποια είναι αυτή η γλάστρα με τον μαϊντανό δίπλα στην Ντορέττα; Και φυσικά δεν εννοώ τον Μηλιόγλου.» Αυτή είναι η άποψη μου. Ο κόσμος έχει άποψη. Είναι τηλεθεάτρια. Είμαι άνθρωπος σε ελεύθερη χώρα. Μπορώ να λέω ό,τι θέλω, να έχω άποψη για ό,τι θέλω. Ενδεχομένως η δική μου η άποψη επειδή είμαι εγώ και επειδή σχετίστηκα με τον συγκεκριμένο να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και να «χτυπάει» άσχημα», ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός και αθλήτρια του bodybuilding, η οποία πρόσθεσε για το προηγούμενο διάστημα:

«Ήταν μια πάρα πολύ σκληρή περίοδος για μένα. Χρεώθηκα πράγματα που δεν υπήρχε λόγος να χρεωθώ. Έπρεπε να αποδείξω για κάποια άλλα πράγματα ότι δεν είμαι ελέφαντας.»

Όταν μάλιστα της ζητήθηκε να σχολιάσει ατάκες του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή «ΕΔΩ», απάντησε ως εξής: «Ο Κωνσταντίνος είναι οφθαλμοφανές ότι είναι ένα πολύ ωραίο παιδί. Τελεία.».

Πηγή: zappit.gr