Η Φαίη Σκορδά «άδειασε» δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αυτό που είχα ζήσει εκείνο το βράδυ…»

Η Φαίη Σκορδά «άδειασε» δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αυτό που είχα ζήσει εκείνο το βράδυ…»

“Ο τρόπος ομιλίας χυδαίος! Όταν έχεις την εξουσία μαγκιά σου είναι να τη χρησιμοποιείς καλά”!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για πολλά. Σήμερα, όλες οι εκπομπές σχολιάζουν μερικά από τα λεγόμενα της παρουσιάστριας και κάποιες αλήθειες που βγαίνουν στο φως είναι λίγο άβολες…

Με αφορμή όσα ακούγονταν κάποια περίοδο για τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στους συνεργάτες της στον Alpha καιαπολύσεις/παραιτήσεις/απομακρύνσεις που έγιναν, η Φαίη Σκορδά μίλησε ανοιχτά για την παρουσιάστρια, μεταφέροντας στους τηλεθεατές τη δική της εμπειρία…

«Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι μια πολύ ωραία κοπέλα. Είναι μια κοπέλα που θέλεις να τη βλέπεις, είναι ελκυστική η εικόνα της και ο τρόπος… μ’ αρέσει. Από εκεί και πέρα όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχει συμβεί σε μία εκπομπή. Εγώ γνωρίζω ανθρώπους που μου έχουν πει ιστορίες. Από τη στιγμή όμως που δεν έχει βγει κανείς να τις πει, δεν θα τις πω εγώ γι’ αυτούς.

Την έχω συναντήσει μία φορά. Απορώ τώρα! Απορώ τώρα με αυτό που βλέπω! Επειδή είμαι ειλικρινής άνθρωπος και δεν μου αρέσει να κάνω ίντριγκες, αυτό που με κατηγορούν συχνά στις συνεντεύξεις μου είναι ότι δεν είμαι πολύ αιχμηρη -όχι ότι δεν μπορώ να το κάνω… Αυτό που βλέπω τώρα σε σχέση με αυτό που είχα ζήσει εκείνο το βράδυ… δεν έχει σχέση! Ο τρόπος ομιλίας πολύ volgare (χυδαίος)! Volgare, δεν μπορώ να το πω διαφορετικά. Όταν έχεις την εξουσία μαγκιά σου είναι να τη χρησιμοποιείς καλά, κάνε σε όλους μία αύξηση. Αυτό και μόνο δείχνει κάτι.

Από την άλλη, οφείλω να πω ότι οφείλουμε στη ζωή να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους. Δηλαδή, αν ένας άνθρωπος αποφασίσει να αλλάξει δεν χρειάζεται να τον στιγματίζει κάτι μια ολόκληρη ζωή. Όλοι κάνουμε λάθη, πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να εξελισσόμαστε».

Πηγή: zappit.gr