Το παράπονο πρώην συνεργάτιδας της Μενεγάκη!

Το παράπονο πρώην συνεργάτιδας της Μενεγάκη!

Αρκετά αλλαγμένη είναι φέτος η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης προχώρησε σε ριζικές αλλαγές προκειμένου να κερδίσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών αντικατέστησε σχεδόν όλη της την ομάδα συνεργατών.

Οι μόνοι που απέμειναν είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Τάσος Τεργιάκης. Η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης, Φωτεινή Πετρογιάννη δε διστάζει να εκφράσει το παράπονό της για την παρουσιάστρια.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Όλα καλά» και ξεκαθάρισε: «Στην Ντορέττα πήγα ως καλεσμένη ανήκω στο δυναμικό του Alpha… Οι χαλαρές παρέες και οι παρέες με κέφι και χιούμορ μου ταιριάζουν! Θα μπορούσα να ενταχτώ ξανά σε μία τέτοια παρέα, ίσως ενταχθώ κάποια στιγμή σε μία τέτοια παρέα. Ίσως κάποια άλλη στιγμή μου ξανά δοθεί η ευκαιρία… Δε θα βρίσκομαι κάπου τηλεοπτικά το πρώτο μισό μέρος της σεζόν».

Όσον αφορά το τέλος της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Για να μην είμαι στην Ελένη στην εκπομπή φαντάζομαι κάποιος λόγος θα υπάρχει οπότε… δεν το σκέφτομαι. Στεναχωρήθηκα κάπως γιατί κι εγώ η αλήθεια είναι πίστευα μέχρι κάποια στιγμή ότι θα είμαι εκεί και δεν είχα αξιοποιήσει άλλες σκέψεις και ευκαιρίες».

Το παράπονο πρώην συνεργάτιδας της Μενεγάκη!

Πηγή: dailymedia.gr