Το ξεμάλλιασμα της χρονιάς στο My Style Rocks: Η Τούνη απασφαλίζει και αρχίζει τα «γαλλικά» (Vid)

Το ξεμάλλιασμα της χρονιάς στο My Style Rocks: Η Τούνη απασφαλίζει και αρχίζει τα «γαλλικά» (Vid)

Ήταν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε. Αυτό το τηλεοπτικό αριστούργημα (My Style Rocks) που όμοιο του είχαμε να δούμε από την εποχή του Ερωτοδικείου εξακολουθεί να προσφέρει στο κοινό του (αλλά και σε όσους δεν το βλέπουν, αλλά πέφτουν πάνω στα viral βίντεό του) μοναδικές στιγμές.

Σαν αυτή που πρόκειται να δουν στο αυριανό επεισόδιο όσοι τυχεροί αντέξουν! Τι συνέβη στο πιο αγαπημένο «reality-μόδας-γυναίκες έτοιμες για όλα-ξεκατινιαστείτε ελεύθερα-παιχνίδι;». Αυτό που όλοι περιμέναμε…

Το πουλέν μας, η Ιωάννα Τούνη απασφάλισε και απάντησε στην συμπαίκτρια της, Σοφία, με την ίδια γλυκύτητα και τρυφερότητα που απαντούσε η Τασσώ Καββαδία στην Μάρω Κοντού στην Ταινία «Καπετάν Φάντης Μπαστούνης».

Συγκεκριμένα, η Σοφία αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη: «Η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα». Και η Ιωάννα, φυσικά, δεν το άφησε να πέσει κάτω και της απάντησε: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια»

Δείτε (με δική σας ευθύνη) το επικό βίντεο…

Πηγή: menshouse.gr