Εξελίξεις στο Mega: Μία «ανάσα» από την επαναλειτουργία το κανάλι!

Εξελίξεις στο Mega: Μία «ανάσα» από την επαναλειτουργία το κανάλι!

Σημαντικές εξελίξεις προοιωνίζονται στο Μega , καθώς, αργά το βράδυ της Τρίτης, έγινε γνωστό ότι επιτεύχθηκε καταρχήν προφορική συμφωνία μεταξύ των τραπεζών και των μετόχων του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Γιάννης Βαρδινογιάννης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των τραπεζών προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια που είχαν προκύψει στην τελική φάση της διαπραγμάτευσης και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια προκειμένου να επαναλειτουργήσει το κανάλι.

Ωστόσο, αναμένεται και γραπτή απάντηση από την πλευρά των τραπεζών, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία, με καταληκτική ημερομηνία την 8η Δεκεμβρίου, ώστε το Mega να προλάβει τις διαδικασίες για την αδειοδότηση των καναλιών, οι οποίες ανακοινώθηκαν την Δευτέρα.

Με την εν λόγω συμφωνία, οι μέτοχοι θα ιδρύσουν νέα εταιρεία η οποία θα πάρει μέρος στο διαγωνισμό για να αποκτήσει μία από τις επτά άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, προκειμένου στη συνέχεια να συγχωνευτεί με το Μega και, έτσι, το κανάλι να επανέλθει πλήρως στους δέκτες μας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, θετικά είναι τα νέα για την μισθοδοσία των εργαζομένων, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρδινογιάννης φέρεται να συναντήθηκε με εκπροσώπους τους, στους οποίους μετέφερε την βούληση των μετόχων για την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων και ενός επιπλέον μισθού.

Μάλιστα, στις 13:30 της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των εργαζομένων, ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και το μπλοκάρισμα των διαφημιστικών μηνυμάτων.

Πηγή: peoplegreece.com