Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» πρώην συνεργάτιδά του: «Πήρε ρεπό και δεν επέστρεψε»

Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» πρώην συνεργάτιδά του: «Πήρε ρεπό και δεν επέστρεψε»

Η αποχώρηση της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση σημάδεψε το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Η δημοσιογράφος, έδωσε τέλος στη συνεργασία της με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Η ίδια διαμαρτυρόταν σε συνεργάτες της ότι δεν της δίνεται «χώρος» στην εκπομπή.

Για το τέλος αυτής της συνεργασίας μίλησε ο Νίκος Μάνεσης στην εφημερίδα «Realife».

Τι «χάλασε» στη συνεργασία σας με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου;

«Τίποτα. Η Αλεξάνδρα ξεκίνησε κουρασμένη, δήλωσε κουρασμένη, πήρε τα ρεπό της και δεν επέστρεψε ποτέ. Προτίμησε να κάνει δελτίο ειδήσεων. Αυτό μου ανακοίνωσε, αυτό ξέρω. Τώρα να συμβαίνει κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω. Η Αλεξάνδρα θα ήταν δίπλα μου σε όλη την εκπομπή, είχε συμφωνήσει, γνώριζε ποιος είναι ο ρόλος της. Η ίδια, από τη δεύτερη κιόλας εκπομπή, δήλωσε πολύ κουρασμένη γιατί δεν παίρνει τα ρεπό της και είπε πως τα χρειάζεται. Από εκεί και πέρα, για περισσότερα στην Αλεξάνδρα».

Πολλοί «φλερτάρουν» με την παρουσίαση…

«Η παρουσίαση δημιουργεί ματαιοδοξία. Είμαι το παλαιότερο μέλος του Alpha και έχω κατηγορηθεί για πολλά πράγματα, όπως για γκρίνια… Ποτέ, όμως δεν κατηγορήθηκα για καβαλημένο καλάμι. Δεν θα βρείτε ψήγμα βεντετισμού από πλευράς μου. Έχω δώσει πολλές φορές πρόσφορο έδαφος σε πολλά ονόματα του επαγγέλματος, που στη συνέχεια μεγαλούργησαν. Έχουν περάσει πολλά βαριά ονόματα από τα «χέρια» μου. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ επικοινωνιακά».

Πηγή:dailymedia.gr