Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το καρφί της στον Alpha και η απάντηση στον Δήμο Βερύκιο!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το καρφί της στον Alpha και η απάντηση στον Δήμο Βερύκιο!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή του Epsilon «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την εκπομπή της, που για ακόμα μία χρονιά σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Το «Πάμε Πακέτο» φέτος από διαφορετική χρονιά καταφέρνει και πάλι να κερδίζει τους τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε ανάμεσα σε άλλα και τον εαυτό της ως «Survivor»! Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη και βρίσκεται απέναντι από το δημοφιλές reality. «Όλα καλά, μια χαρά. Εμείς κοιτάμε τη δική μας τη δουλειά και όχι πώς χορεύει ο απέναντι σε αυτό το επίγειο τηλεοπτικό πανηγύρι. Το θέμα είναι να κρατάς το δικό σου ρυθμό και όχι τα βήματα του απέναντι», αποκάλυψε και συμπλήρωσε: «Αν σκεφτείς ότι ήταν μία ειδική ημέρα η προηγούμενη Τετάρτη που είχε πολλά καινούρια πράγματα το Survivor να δώσει και να πει, εμείς κρατήσαμε πολύ καλά το κοινό μας».

Σχετικά με την τηλεθέαση που σημειώνει το Πακέτο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Δεν είναι απλά πάνω από το μέσο όρο του σταθμού. Μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν και είναι ακόμη στις πρωτιές του καναλιού. Το γεγονός ότι πάντα απέναντι έχει κάτι πάρα πολύ δυνατό το Πακέτο αυτό λέει πολλά πράγματα. Ευχαριστώ και τον ανταγωνισμό που με αντιμετωπίζει σαν ισχυρό αντίπαλο, διαφορετικά δεν θα είχα απέναντί μου την αποχώρηση του Survivor».

Μάλιστα άφησε και τις αιχμές της για τον Alpha και τις αλλαγές ημερών: «Ακούστηκε για αλλαγή ημέρας και τους είπα “Ούτε να το σκέφτεστε. Δεν θέλω να κουνηθούμε από εδώ”. Ταλαιπωρήσαμε το κοινό μου χωρίς λόγο, γιατί να το ξαναταλαιπωρήσουμε. Δεν έχω λόγο να κινηθώ από την Τετάρτη. Δεν θα τρέχουμε πίσω από την ουρά μας. Το θεωρώ ασέβεια προς το κοινό να αλλάζεις μέρα κάθε λίγο».

Σχετικά με σχόλια περί ρόδας, ηλικίας και οστεοπόρωσης, που έκανε ο Δήμος Βερύκιος, αρκέστηκε να πει: «Αν έχει κάποιος οστεοπόρωση, του συστήνω να αποφύγει να κάνει ρόδα με το ένα χέρι. Προς Θεού».

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com