Απρόσμενη εξέλιξη: «Τέλος» από το δελτίο ειδήσεων γνωστή παρουσιάστρια

Απρόσμενη εξέλιξη: «Τέλος» από το δελτίο ειδήσεων γνωστή παρουσιάστρια

Το βράδυ της Τετάρτης καλησπέρισε για τελευταία φορά τους τηλεθεατές από την καρέκλα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του σταθμού που εργάζεται μετά από έξι ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για τη Μαρία Χούκλη που αποχωρεί από την παρουσία του δελτίου του ΑΝΤ1, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός παρουσιαστής θα αναλάβει το δελτίο στις 30 Ιανουαρίου και στο μεσοδιάστημα μετά την αποχώρηση της Χούκλη θα το εκφωνεί η Μαρία Σαράφογλου.

Η δημοσιογράφος, που έχει αφήσει το στίμα της στον χώρο έχοντας μάλιστα εκλεγεί «Δημοσιογράφος της χρονιάς» για πολλές συνεχόμενες χρονιές, είχε συγκλονίσει τον κόσμο όταν αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια.

«Ο καρκίνος του στήθους είναι ιάσιμος. Θα το ξαναπώ. Ο καρκίνος του στήθους είναι ιάσιμος. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μπορεί να θεραπευθεί, αν εντοπιστεί νωρίς. Το μόνο που έχετε να φοβηθείτε είναι ο φόβος. Πρέπει να τον διασχίσετε και να περάσετε απέναντι. Θα περάσετε απέναντι» είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή δίνοντας κουράγιο, δύναμη και πίστη σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.