Το νέο πρόβλημα υγείας του Κατσούλη: «Εκτός των άλλων, τώρα έχει και…»

Το νέο πρόβλημα υγείας του Κατσούλη: «Εκτός των άλλων, τώρα έχει και…»

«Ο Κρατερός έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και είναι σε καραντίνα στο σπίτι. Εκτός των υπολοίπων, τώρα έχει και…». Το νέο πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε η Καραβάτου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό πρόβλημα οσφυαλγίας, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί ούτε την πρώτη ημέρα της εβδομάδας στο πρωινό μαγκαζίνο.

Στην έναρξη της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι της είπε στο τηλέφωνο πως ότι κι αν συμβεί, αύριο θα βρίσκεται κοντά τους.

«Όπως βλέπετε ο Κρατερός πάλι δεν είναι εδώ. Μου είπε πριν που μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ότι ό,τι και να συμβεί αύριο θα είναι εδώ. Το ευχόμαστε πραγματικά γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Είναι από εκείνες τις φορές που ρωτάνε καμιά φορά οι δημοσιογράφοι. Όταν ας πούμε δεν είστε καλά, πως βγάζετε την εκπομπή. Αν είναι καλό το κλίμα και σπουδαίοι οι συνεργάτες βρίσκεις πραγματικά δύναμη γιατί είμαστε άυπνοι όλες αυτές τις μέρες. Ο Κρατερός εκτός των υπολοίπων τώρα έχει και τη γρίπη, οπότε είναι σε μια καραντίνα στο σπίτι. Γιατί χρειαζόταν ακόμα κάτι μετά από αυτό που του συνέβη! Το προσπαθεί και αύριο μου είπε θα είναι εδώ 100%. Το ευχόμαστε πραγματικά», είπε στην έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή: thetoc.gr