Ξέσπασε η Αννίτα Πάνια: «Δεν μπορώ άλλο!»

Ξέσπασε η Αννίτα Πάνια: «Δεν μπορώ άλλο!»

Εκτός εαυτού βγήκε η Αννίτα Πάνια κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ήταν λίγο μετά από ένα τηλεφώνημα μιας ενδιαφερόμενης τηλεθεάτριας για τον «Γιάννη της Σιωπής» όπως τον ονόμασε η παρουσιάστρια, όταν η Αννίτα Πάνια διέκοψε τη ροή της εκπομπής και ξέσπασε στον αέρα. Απευθυνόμενη στην αρχισυντάκτρια της ζήτησε να μην βγάζουν συνεχώς στο ANNITAgr ανθρώπους που θέλουν να κάνουν γνωριμίες.

«Παρακαλώ την αρχισυντάκτρια, δεν θέλω γνωριμίες άλλες στην εκπομπή. Δεν μπορώ άλλο! Έχω πάθει overdose. Δεν μπορώ. Δεν μπορώ κάθε Κυριακή ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να κάνουν γνωριμία. Δεν μπορώ μετά από 20 τόσα χρόνια αυτό το πράγμα πάλι στη ζωή μου. Συναντήθηκαν οι δρόμοι μας Χρύσα Ζροκάδη για να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μαζί πολλά διαφορετικά πράγματα. Προσθέσαμε την ενημέρωση στην εκπομπή μας. Δώσαμε κοινωνική διάσταση στα θέματα μας. Κι όμως έκανες την όπισθεν! Πάλι έβαλες όπισθεν…

Γιατί; Γιατί υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι σου χτυπούν την πόρτα καθημερινά. Το ξέρω και το καταλαβαίνω. Έπεσες σε αυτή την ανάγκη των ανθρώπων και καλά έκανες γιατί αφουγκράζεσαι τον άνθρωπο και ξέρω πόσο δίπλα είσαι στην ψυχή του ανθρώπου. Θα σε παρακαλέσω όμως από εδώ και πέρα να κρατάμε τους ανθρώπους αυτούς για μια εκπομπή που θα γίνεται κάθε τόσο, που και που. Δεν μπορώ κάθε Κυριακή! Κάθε Κυριακή!» ανέφερε συγκεκριμένα η Αννίτα Πάνια που λίγο η δυσκολία στην επικοινωνία με τις τηλεθεάτριες και λίγο ο Γιάννης της Σιωπής είχε φτάσει στα όρια της.

Πηγή: zappit.gr