Ο ξέφρενος χορός της Νικολούλη που άφησε άφωνη τη Μενεγάκη! (vid)

Ο ξέφρενος χορός της Νικολούλη που άφησε άφωνη τη Μενεγάκη! (vid)

Γενέθλια έχει σήμερα η Αγγελική Νικολούλη. Η ερευνήτρια και δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη όπου η παρουσιάστρια την υποδέχτηκε με το Happy Birthday και μια υπέροχη ανθοδέσμη.

«Το κορίτσι μου σήμερα έχει γενέθλια. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Να είσαι πάντα όπως θέλεις εσύ και με τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα σου», είπε η Ελένη.

Κι ενώ η παρουσιάστρια πήγε να ξεκινήσει τη συνέντευξη με την παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη την αιφνιδίασε. «Κάτσε παιδί μου παίζει ωραίο τραγούδι, περίμενε. Ανεβάστε λίγο την ένταση», είπε και ξεκίνησε να χορεύει. «Τρέλανε μεσημεριάτικα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Όταν αναφέρθηκαν στην ηλικία της Αγγελικής Νικολούλη η ερευνήτρια εξήγησε πως το διαδίκτυο την έχει μεγαλώσει πολύ. «Καμία σχέση. Κάποια φαντάστηκε μια ηλικία την έγραψε και αυτό ανακυκλώνεται», ανέφερε χωρίς να πει την ηλικία της.

Πριν το τέλος της συνέντευξης, βέβαια, η Αγγελική δήλωσε πως είναι 14 χρόνια μικρότερη από την ηλικία που γράφουν στο διαδίκτυο. Κατά συνέπεια η Αγγελική Νικολούλη είναι 52 ετών δεδομένου ότι τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει γεννηθεί 12 Φεβρουαρίου 1952. Η Αγγελική Νικολούλη είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: peoplegreece.com