Καλεσμένος στην εκπομπή dot. βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης και είχε διάθεση για αποκαλύψεις. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η κουβέντα οδηγήθηκε στο Παρά Πέντε.

Ο Γιώργος ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι έκανε “καλό” σε κάποια από τα πρόσωπα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε θετικά, “ρίχνοντας” μάλιστα τα βέλη του σε κάποιους. Φυσικά, χωρίς να κατονομάσει, είπε: «Είναι όμορφο και συγκινητικό να ξέρεις ότι έχεις κάνει καλό σε κάποιους ανθρώπους. Βασικά, το γράψιμο σαν διαδικασία είναι πολύ γενναιόδωρο, είναι πολύ δοτικό πράγμα. Γι’ αυτό λοιπόν, θέλω να γράφω και για ανθρώπους που να θέλει η καρδούλα μου να τους δώσει πράγματα. Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ. Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει “Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου”. “Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου”. Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

Τέλος, τόνισε πως δεν θα πήγαινε καλεσμένος στο Sunday Live, το οποίο παρουσιάζουν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς: «Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: peoplegreece.com