«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Η θρυλική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Η θρυλική σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας

Είναι η σειρά που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή» βγήκε στον αέρα του Mega το 2000 ωστόσο η προβολή του διεκόπη μετά από έξι επεισόδια παρά την τεράστια επιτυχία.

Τους πραγματικούς λόγους για τη διακοπή της σειράς δεν τους μάθαμε ποτέ. Ορισμένες φήμες κάνουν λόγο για κακό κλίμα μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με το σενάριο τέσσερις γυναίκες που μεγάλωσαν σε ίδρυμα συναντιούνται μετά από χρόνια με στόχο να εκδικηθούν τον κοινωνικό λειτουργό που τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται να δούμε την ιστορική σειρά και πάλι στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit στη συνάντηση του Αλέξανδρου Ρήγα με τα στελέχη του Epsilon συζητήθηκε ενδεχόμενη επιστροφή σειράς την επόμενη σεζόν. Από εκεί και πέρα υπάρχει ερωτηματικό για τον τρόπο που θε γίνει η επιστροφή της σειράς.

Είτε θα δούμε τις τέσσερις βασικές ηρωίδες σε μεγαλύτερη ηλικία, είχε η σειρά θα βγει από την αρχή με διαφορετικό καστ ηθοποιών. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι αυτό που προκρίνεται για διάφορους λόγους.

Πηγή: dailymedia.gr