Ο Πώποτας επιστρέφει!- Στον ΑΝΤ1 το σίκουελ του «Καφέ της Χαράς»;

Ο Πώποτας επιστρέφει!- Στον ΑΝΤ1 το σίκουελ του «Καφέ της Χαράς»;
Τον τελευταίο καιρό τον γύρο του διαδικτύου -και όχι μόνο- κάνουν οι φήμες πως η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει.

Ο Χάρης Ρώμας από τη μεριά του δεν είχε επιβεβαιώσει όσα ακούτηκαν και γράφτηκαν, με αποτέλεσμα στη νέα του συνέντευξη στο DownTown Κύπρου να μην μπορούσε να μην ερωτηθεί για την επιστροφή της σειράς που έγραψε ιστορία στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Τι είχε να πει;

Δεν απορρίπτετε,  τις φήμες επιστροφής του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1.

«Πράγματι έγινε συζήτηση για το σίκουελ του Καφέ της Χαράς. Αυτό μόνο μπορώ να αποκαλύψω, αν και δεν μου αρέσει να μιλώ για υποθετικές δουλειές. Ποτέ δεν θα το αποκάλυπτα. Μάλιστα, έχω απαγορεύσει στους στενούς συνεργάτες μου να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα».

Γιατί; Είστε προληπτικός;

«Ναι, είμαι προληπτικός. Δεν μου αρέσει να δημιουργείται ένα κλίμα και μία ενέργεια που δεν ξέρεις αν θα είναι θετική ή όχι».

Παρόλα αυτά, όμως, θα κάνατε μια δουλειά μόνο και μόνο για τα χρήματα;

«Δεν το αποκλείω. Γιατί ο Αισχύλος έχει πει το ακαταμάχητο: «Η ανάγκη της επιβίωσης είναι πολύ πιο ισχυρή από την τέχνη». Το σέβομαι αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τέτοιου είδους ανάγκη επιβίωσης. Σίγουρα προσπαθώ να υπάρχει κι ένα καλλιτεχνικό κίνητρο».

Κάτι μας λέει πως η μεγάλη επιστροφή είναι προ των πυλών.

Αρκεί να μην «χαλάσει» το deal την τελευταία στιγμή…

Πηγή: dailymedia.gr