Κόβεται πριν αρχίσει η νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου στον ΑΝΤ1!

Κόβεται πριν αρχίσει η νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου στον ΑΝΤ1!

Kόβεται πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα σειρά για την οποία υπήρχε συμφωνία μεταξύ ANT1 και Γιάννη Μπέζου. Η σειρά με τίτλο «Οι Απίθανοι» είχε έτοιμο τον πιλότο της ο οποίος εστάλη στα στελέχη του σταθμού.

Όπως φαίνεται όμως ο πιλότος δεν ικανοποίησε και σύμφωνα με τη «Real» υπήρξε η απόφαση η σειρά να μείνει εκτός του νέου προγράμματος του σταθμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κατερίνα Παπουτσάκη που συμμετείχε στον πιλότο δε θα κατάφερνε να συνεχίσει στη σειρά λόγω βεβαρημένου προγράμματος, κάτι που ίσως συνετέλεσε στην απόφαση του πρόωρου «κοψίματος».

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Γιάννης Μπέζος θα μείνει εκτός ΑΝΤ1 την φετινή σεζόν. Ήδη ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης ζήτησε από τον ηθοποιό να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς «Η Ταβέρνα Του Πέπε». Πρόκειται για διασκευή του ισπανικού σίριαλ «Chiringuito de Pepe».

Κεντρικός ήρωας είναι ένας διάσημος σεφ ο οποίος αναλαμβάνει μια ταπεινή ψαροταβέρνα όταν μαθαίνει ότι ο ιδιοκτήτης είναι ο πραγματικός του πατέρας (Γιάννης Μπέζος). Η σκηνοθετική επιμέλεια της σειράς θα φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Μορφονιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ενώ η σειρά αναμένεται να προβάλλεται από δύο έως πέντε φορές την εβδομάδα.

Πηγή: dailymedia.gr