«Σφάζει» την Σπυροπούλου η Κατερίνα Καραβάτου – «Να αρχίσω να κλαίω ή να γελάω;»

«Σφάζει» την Σπυροπούλου η Κατερίνα Καραβάτου – «Να αρχίσω να κλαίω ή να γελάω;»

Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «dot».

Η ξανθιά παρουσιάστρια που δοκίμασε τις δυνάμεις της στο φετινό Survivor διέψευσε κατηγορηματικά ότι έγινε η αιτία να απολυθούν πρώην συνεργάτες της. Όπως σημείωσε κανείς από τους απολυμένους δεν βγήκε να μιλήσει.

Ακόμη σημείωσε ότι η αποχώρησή της από τον Alpha ήταν καθαρά δική της επιθυμία. Προβάλλοντας το βίντεο με την συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Star η Κατερίνα Καραβάτου εξερράγη.

Οι δύο παρουσιάστριες είχαν συνεργαστεί στον Alpha στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» προτού η παρουσιάστρια που τώρα είναι στο Star αποχωρήσει από το κανάλι.

«Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά… να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ επειδή την είδα τη συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δυο τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Έχω να πω το εξής πράγμα… Γενικά, όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή που δόθηκε στην Κωνσταντίνα, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη. Σε μια γενική τοποθέτηση και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, όταν έχεις αυτή την ευκαιρία, όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιο μετερίζι, πρέπει να είσαι large.

Να λες εγώ είμαι σε αυτή τη θέση την ωραία, τη δυνατή, μπορώ, θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, μου δίνεται η δυνατότητα και έτσι τους ανθρώπους τους υπόλοιπους τους αντιμετωπίζω με αγάπη. Αν αυτό δεν γίνει και σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα ξανά από την αρχή, πρέπει αλήθεια, να σκέφτεσαι μέσα σου τι έχει γίνει, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προχωράς αλλιώς μπροστά, όχι έτσι. Εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι για όλο αυτό».

Πηγή: dailymedia.gr