Power of Love: Αυτό είναι το έπαθλο – μυστήριο που θα κερδίσει ο νικητής (και κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε) (Vid)

Power of Love: Αυτό είναι το έπαθλο – μυστήριο που θα κερδίσει ο νικητής (και κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε) (Vid)

Ο Δώρος είπε για το δώρο «έκπληξη».

Στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» του ALPHA Κύπρου μίλησε ο Δώρος Παναγίδης, ο Κύπριος πρώην παίκτης του reality «Power of Love» από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς λίγες εβδομάδες πριν, μαζί με την αγαπημένη του Αθηνά.

O Δώρος μεταξύ άλλων έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη που άφησε με το στόμα ανοιχτό την παρουσιάστρια της εκπομπής, καθώς η απάντησή του ήταν το λιγότερο μη αναμενόμενη.

Όταν ο παίκτης ερωτήθηκε για το ποιο είναι το έπαθλο του παιχνιδιού απάντησε ότι απ’ όσο ξέρει το έπαθλο δεν έχει καθοριστεί ακόμα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι μάλλον το έπαθλο θα είναι χρηματικό και αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν ήξερε ως σήμερα.

«Κάποιοι είπαν… βασικά και από την παραγωγή την ίδια είπαν ότι πιθανόν να είναι τα έξοδα του γάμου», ανέφερε ο παίκτης με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται ξανά πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν τόσοι παίκτες σε ένα παιχνίδι χωρίς καθορισμένο έπαθλο.

Ο Δώρος απάντησε ότι είχαν όλοι εβδομαδιαίο μισθό και υπήρχαν και τα εβδομαδιαία έπαθλα της Ασυλίας που έπαιξαν ρόλο καθώς πολλά παιδιά παράτησαν τις δουλειές τους για να ταξιδέψουν ως την Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: dailymedia.gr