Η Κατερίνα Καινούργιου τώρα και σε ρόλο ηθοποιού! Σε ποια κωμική σειρά θα τη δούμε;

Η Κατερίνα Καινούργιου τώρα και σε ρόλο ηθοποιού! Σε ποια κωμική σειρά θα τη δούμε;

H Kατερίνα Καινούργιου, σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους της παρουσιαστές στο Epsilon tv, θα αποτελέσει μέρος του νέου προγράμματος που θα ξεκινήσει την Σεπτέμβριο καθώς ανανέωσε για 2 ακόμα χρόνια τη συνεργασία της με το κανάλι.

Η οικοδέσποινα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» συζητάει ακόμη τη φυσιογνωμία  που θα έχει το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζει από τη νέα σεζόν, συγχρόνως όμως ετοιμάζεται να βοηθήσει με την παρουσία της τους νέους συνεργάτες του σταθμού.

Σύμφωνα με το «Secret» η Κατερίνα Καινούριου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της ως γκεστ ηθοποιός στη νέα σειρά του Epsilon tv με τίτλο «Για Πάντα Παιδιά».

Η νέα κωμική σειρά «Για Πάντα Παιδιά», με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα, την Τζένη Θεωνά, το Νίκο Πουρσανίδη, την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Epsilon tv και η Κατερίνα θα βάλει και αυτή το γκεστ λιθαράκι της για την προώθηση της νέας σειράς.

Η σειρά «Για Πάντα Παιδιά» είναι το format της επιτυχημένης κωμωδίας «Traffic Light» της Keshet και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα από τη νέα σεζόν, στη συχνότητα του Εpsilon.

Πηγή: dailymedia.gr