Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΑΝΤ1!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΑΝΤ1!

Την περασμένη Τετάρτη στην πρώτη ενημέρωση που έκανε ο ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς, το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων επικεντρώθηκε σε δύο από τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί πίσω από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού, δηλαδή τον Γιώργο Λάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης ανέφερε πως έγιναν συζητήσεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παρουσίαση του Nomads, αλλά ο ίδιος επέλεξε να μην το κάνει, συμπληρώνοντας πως «Ο Γρηγόρης είναι σημαντικό πρόσωπο για τον ΑΝΤ1, αλλά χρειάζονται κάποια πρότζεκτ για τον ίδιο».

Η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι εκείνος με χαρακτηριστική άνεση απάντησε σε όλα.

«Κάποιος πρέπει να κάνει προγράμματα. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ούτε στο ίδιο κανάλι ούτε οτιδήποτε άλλο. Έχουμε ανάγκη από πραγματικά καλούς παρουσιαστές. Από όλες τις συμφωνίες που έχεις σε ένα κανάλι, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να βρεις και μπορείς να μη βρεις. Δεν τα βρήκαμε στο Nomads, εννοώ το φετινό. Θεωρώ ότι το 26% που έγινε τότε ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο νούμερο. Δεν έχει καμιά σημασία αυτό. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Αλλάζουν οι υπεύθυνοι, βάζουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Δεν είναι κακό αυτό το πράγμα. Αν υπάρχει συνεννόηση νομίζω ότι μπορούν να συμβούν όλα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχετικά με την απόφαση να μην κάνει το Nomads.

Τι θα κάνει όμως αν όχι το Nomads; Ο παρουσιαστής φαίνεται πως συζητά διάφορα projects, χωρίς ωστόσο σε αυτά να συμπεριλαμβάνεται κάποια συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα. Πάντως και ο ίδιος έδειξε να θεωρεί ως πιθανότερη επιστροφή του στην μικρή οθόνη το 2019…

«Συζητήσαμε κάτι παρακάτω για την καινούρια χρονιά. Όλα είναι υπό συζήτηση. Όταν βλέπω κάτι θέλω να μου αρέσει, αν δεν μου αρέσει δεν θέλω να το κάνω. Σε ένα κανάλι από τη στιγμή που κάνεις ένα συμβόλαιο και δεσμεύεσαι καλό είναι να χρησιμοποιείσαι. Αν δεν χρησιμοποιείσαι, καλό είναι να πηγαίνεις να συζητάς και να αποδεσμεύεσαι. Μέχρι ένα σημείο, γιατί οκει, μπορεί να συμβούν και κάποια κενά χρονικά. Τρεις μήνες, μπορεί κάτι να μην έχουν, να έχουν βάλει μια άλλη προτεραιότητα. Δεν είναι ανάγκη να δουλεύεις 24/24ωρο 12 μήνες το χρόνο.

Δεν θα έκανα εκπομπή με τον Γιώργο αυτή τη χρονική στιγμή για πολλούς λόγους. Ακούω διάφορες βλακείες, ότι όλα αυτά ο Λιάγκας τα στήνει με τον Αρναούτογλου, βγαίνουν κάποιοι γελοίοι και λένε ότι το κάνουμε για να δημιουργούμε ένταση. Στη δουλειά μου ποτέ δεν προσπάθησα να δημιουργήσω ένταση για να έχω αποδοτικότητα σε αυτό που έκανα. Οπότε μου φαίνεται τόσο ανόητο. Να μαλώνω με τον Λιάγκα για να εμφανιστώ με τον Λιάγκα; Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοια τεχνάσματα όλα αυτά τα χρόνια που παρουσίασα.

Δεν είναι θέμα για εμένα αν θα κάνω κάτι ή δεν θα κάνω. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας προγραμματισμός, ώστε όλοι, επειδή δουλεύουμε και εργαζόμαστε και δεν το κάνει κανείς για πλάκα, να ξέρεις το πρόγραμμα σου.

Το Σεπτέμβριο θα είμαι στο ραδιόφωνο. Τηλεόραση δεν ξέρω τον Σεπτέμβρη αν θα κάνουμε, ίσως από Γενάρη. Η πρόταση που μου έγινε να δω ένα concept ωραίο, είναι από Γενάρη, δεν είναι από Σεπτέμβρη. Μου λένε να κάνω το «Πολύ την Κυριακή», το συζητούσα εδώ και καμιά τριετία για να ξαναβγεί…», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πηγή: zappit.gr